måndag 7 maj 2018

Bild på barstolarna!

Vi har fått en idolbild skickad till oss! 😊
Det infinner sig en extra liten känsla av stolthet då bilden visar våra barstolar, som är en del av inredningen på Knut Bar i Stockholm.  💗
Husbonden snickrade ihop rätt mycket av inredning och serveringsbrickor till Knut när baren öppnade för 1,5 år sedan. Med Knuts Norrländska tema så passar den robusta och trärena stilen väldigt bra och ger den där genuina känslan som är så unik för Knut bar. 👍
Här är en bild på barstolarna från när vi var och åt på Knut förra våren.
Husbonden fick en stor beställning på inredning och snickerier. Det var både barstolar, pallar, serveringsbord och mängder av brickor som används som tallrikar, till att lägga upp vissa av maträtterna på. Som den här härliga Norrlandspizzan som dottern åt när vi själva var på Knut förra våren.
Vår egen favorit är nog klädhängarna i den lokal som ligger vägg i vägg och används för särskilda bokningar. Dom är helt enkelt gjorda av naturliga björkstammar som har lämpliga kvistar som Husbonden sparat som hängare.
På en av hängarna har han ritat dit ett litet ansikte med brännpenna. Vi skrattade lite när det tydligen händer att "Stockholmarna" noterar ansiktet och många tror att det tillkommit naturligt.
Roligt folk, stadsborna.😂